تعطیلی برخی از جایگاههای سوختگیری CNG در مراغه، موجب نارضایتی شهروندان و رانندگان تاکسی شده که ضروری است، مسئولان بهدنبال حل مشکلات بهوجود آمده باشند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مراغه، بیشتر خودروهای فعال در مراغه که در سالهای اخیر، به سیستم گاز طبیعی فشرده CNG مجهز شدهاند، با کمبود جایگاه و یا تعطیلی برخی دیگر از آنان، باعث ایجاد صفهای طولانی در این شهرستان شده است، این در حالی است که در حال حاضر، در شهرستان مراغه، 5 جایگاه سوختگیری CNG احداث و فعال شده است که از این تعداد، 3 جایگاه سوختگیری گاز طبیعی، بهدلایل بدهی و فنی تعطیل شدهاند و صفهای طولانی خودروها در مقابل جایگاهها ایجاد شده است.
صفهای طولانی در جایگاههای CNG مراغه
رضا رحمتی راننده تاکسی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مراغه، یکی از مشکلات رانندگان تاکسی در این شهرستان را صفهای طولانی در جایگاههای CNG عنوان کرد.
رحمتی با اشاره به این که در حال حاضر از 5 جایگاه سوختگیری در این شهرستان 3 جایگاه تعطیل است، گفت: برای این تعداد تاکسی شهر، تنها دو جایگاه در حال حاضر فعال است، این در حالی است که تعداد خودروها در مراغه روز به روز درحال افزایش بوده و نیاز به توسعه جایگاههای CNG افزایش یافته است.
ضرورت توجه به کیفیت جایگاههای CNG در مراغه
آرش راستگوی اقدم یکی از رانندگان سرویس مدارس نیز یکی دیگر از مشکلات رانندگان خودروهای گاز سوز در این شهرستان را کیفیت پایین ارائه خدمات عنوان کرد و افزود: هوای اضافه شده به گاز در جایگاههای CNG مراغه بیشتر از استاندارد بوده و استفاده کنندگان از این موضوع ناراضی هستند.
وی تصریح کرد: ضروری است مسئولان نسبت به برطرف کردن مشکل کیفیت سوخت CNG اقدام کنند.
تعداد خودروها با تعداد جایگاه CNG متناسب نیست
حسنآبادی یکی دیگر از رانندگانی که در انتظار سوختگیری است، به خبرنگار تسنیم، با اشاره به این که تعداد خودروهای CNG دار در این شهرستان بیشتر بوده و بدلیل کمبود جایگاه درمراغه با مشکلات زیادی روبروهستند، گفت: ضروری است مسئولان شهرستان با جذب سرمایه گذار تعداد جایگاه های CNG را افزایش دهند.
بدهی به اداره گاز مهم ترین علت تعطیلی جایگاههای CNG
عبدالحمید تقی زاده، رئیس فرآوردههای نفتی مراغه در پیگیری تسنیم در مورد علت تعطیلی جایگاههای CNG، یکی از مهمترین علت تعطیلی برخی از جایگاههای سوختگیری گاز طبیعی در این شهرستان را بدهی جایگاهها به اداره گاز عنوان کرد و افزود: در حال حاضر نیز یک جایگاه به دلیل خرابی دستگاههای گاز رسانی تعطیل بوده که با پیگیریهای انجام شده مشکل فنی این جایگاه برطرف شده و بزودی مجددا راه اندازی خواهد شد.
تقی زاده با بیان این که جهت جلوگیری از تعطیلی جایگاههای CNG در این شهرستان، اداره گاز باید جهت جلوگیری از افزایش بدهی جایگاهها کارکرد جایگاهها را به صورت هفتگی ارسال کنند تا میزان بدهی زیاد نباشد.
بدهی حدود 14 میلیارد ریالی جایگاههای CNG به اداره گاز
محمدرضا ستیز، رئیس اداره گاز شهرستان مراغه نیز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مراغه، بدهی جایگاههای CNG شهرستان را بیش از 13میلیارد و 950 میلیون ریال عنوان کرد.
وی با اشاره به این که این میزان بدهی مربوط به شش جایگاه سوختگیری CNG بوده که تا به امروز پرداخت نشده است، تصریح کرد: مدیریت جایگاههای CNG بر عهده شرکت پخش فرآوردههای نفتی بوده و شرکت گاز مراغه فقط یک جایگاه را به دلیل بدهی تعطیل نموده است.
ستیز، میزان بدهی جایگاه شفق را یک میلیارد و 650 میلیون ریال، جایگاه شهروند3 را 590 میلیون ریال، شهروند1 را 5 میلیارد و 840 میلیون ریال، جایگاه شهروند2 را 2 میلیارد و 800 میلیون ریال، جایگاه آذری را 1 میلیارد و 800 میلیون ریال و جایگاه کریمیفر را 1 میلیارد و 860 میلیون ریال عنوان کرد.
رئیس اداره گاز شهرستان مراغه، این شرکت در نظر دارد اگر جایگاههای سوخت رسانی نسبت به پرداخت بدهیهای خود اقدام نکنند، جایگاهها را تعطیل کند، اظهار داشت: برای رعایت حال شهروندان، این اقدام در مورد جایگاهها به صورت دورهای تعطیل میشود تا شاهد صفهای طولانی مقابل جایگاههای فعال نباشیم.
وی افزود: روزانه به طول متوسط پنج تا شش هزار کیلوگرم از نیاز خودروهای سواری و تاکسیهای دوگانه سوز این شهرستان از جایگاههای سوخت CNG تامین میشود.
منبع: تسنیم